Share this post

„SimplBooks“ apskaitos programa įmonėms (0)

„SimplBooks“ apskaitos programinė įranga turi daug funkcijų ir privalumų apskaitos įmonėms.

    • Daugiau nei 20 000 aktyvių naudotojų
    • Daugiau nei 300 naudojimo instrukcijų, internetiniai seminarai ir visada pasiruošusi padėti pagalbos tarnyba
    • Kasmet pateikiame daugiau nei 50 programinės įrangos atnaujinimų – nuolat tobuliname savo programinę įrangą, kad ji būtų labiau automatizuota.

Visos reikalingos ataskaitos ir priemonės

1. Viskas viename pakete – apskaita, ilgalaikis turtas, sąsajos, gamybos kortelės ir dar daugiau.

2. Iš anksto nustatytas sąskaitų planas ir pagrindinės ataskaitos. Jei reikia, tiek sąskaitų planą, tiek ataskaitų nustatymus galima pritaikyti pagal jūsų įmonės poreikius.

3. Automatiniai nusidėvėjimo įrašai. Ilgalaikio turto apskaitoje nusidėvėjimo įrašai generuojami automatiškai – kai kuriose kitose programose juos reikia atlikti rankiniu būdu, o „SimplBooks“ to daryti nereikia.

4. Apskaitos įrašai generuojami automatiškai, o ankstesnius laikotarpius galima lengvai užrakinti, kad netyčia nebūtų įvesti ne to laikotarpio duomenys.

5. Banko operacijų importavimas. Banko operacijas į „SimplBooks“ galima importuoti vos keliais spustelėjimais.

6. E. sąskaitų siuntimas „SimplBooks“ programa yra nemokamas. Komercinius pasiūlymus galima greitai konvertuoti į sąskaitas faktūras, o pagal jau išrašytą sąskaitą faktūrą galima lengvai sukurti naują sąskaitą faktūrą.

7. Lengva keisti ir koreguoti įrašus bei apskaitos duomenis. „SimplBooks“ galima lengvai taisyti ar ištrinti įrašus ir operacijas, kai to reikia. Tačiau nereikia nerimauti, kad kas nors netyčia ką nors ištrins, nes laikotarpius galima užrakinti ir labai tiksliai apriboti naudotojų teises.

8. Pasitelkiant automatinę sąsają, „SimplBooks“ taip pat lengva naudoti e. parduotuvėse.

Tikslus naudotojų teisių nustatymas

Jei reikia, „SimplBooks“ galima sukurti naudotojus su skirtingomis teisėmis. Pavyzdžiui, pageidaujant naudotojai gali matyti tuos pačius duomenis kaip ir buhalteris.

 

Naudotojo veiklos žurnalo ir duomenų atkūrimas

Kiekvienoje aplinkoje galima matyti visų naudotojų veiklos istoriją. Tai reikalinga, pavyzdžiui, jei įvedant duomenis buvo padaryta klaida ir ją reikia išsiaiškinti. Kilus problemų ar įvedus klaidingus duomenis, galime padėti atkurti senus duomenis.

Pritaikoma pagrindinių įmonės duomenų apžvalga

Įmonės apžvalgą (pagrindinį langą) galite konfigūruoti pagal savo pageidavimus – galite keisti duomenų vietą ir išdėstymą.

 

„Biuro“ paketas

„Biuro“ pakete, jei yra 10 ar daugiau įmonių, mėnesinis mokestis už kiekvieną papildomą įmonę yra 3,90 EUR + PVM. Į „Biuro“ paketą kiekvienoje įmonėje galima įtraukti iki 2 naudotojų (pvz., buhalterį ir klientą), o jei naudotojų yra daugiau, šioje aplinkoje taikomas standartinis paketas. „Premium“ paketo kainos skiriasi nuo „Biuro“ paketo kainų. „Biuro“ paketo kaina – 39 EUR + PVM/mėn. Užsisakykite „Biuro“ paketą čia! Naudokitės juo tiek laiko, kiek norite – bet kada galite atsisakyti ir savo duomenis eksportuoti. Ištrynus paskyrą, ją ir duomenis galima atkurti dar 6 mėnesius.

DĖMESIO! "SimplBooks" tinklaraščio temos ir straipsniai gali būti teisiškai netikslūs, todėl rekomenduojame pasikonsultuoti su profesionalu. "SimplBooks" autoriai daro viską, ką gali, tačiau neprisiima jokios atsakomybės už straipsnių klaidas. Taip pat reikia atsižvelgti į įstatymus, kurie laikui bėgant keičiasi.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *


Išbandykite 30 dienų nemokamai!

Registracija yra paprasta ir suteikia galimybę išbandyti „SimplBooks“ be įsipareigojimų!