Share this post

Daugiau nei 11 darbo įrankių, kuriuos rekomenduojame dirbantiems namuose (0)

Dirbti namų biure gali būti ne taip paprasta, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio, tačiau yra keletas naudingų priemonių, kurios gali padėti sėkmingai dirbti namuose. Su „SimplBooks“ komanda praeityje ir patys dirbome namų biure, todėl pateikiame daugiau nei 11 darbo įrankių (programų), kurias sėkmingai naudojome ir drąsiai rekomenduojame jums. Dauguma jų yra visiškai nemokamos arba turi nemokamą versiją, kurios daugumai žmonių pakanka.

1. Failus saugokite „Dropbox“ arba „Google Drive“. Šios dvi programėlės yra vienos populiariausių debesų saugyklų. Nemokamose versijose yra daug parinkčių: galite matyti, kas paskutinį kartą atnaujino failus, per tam tikrą laiką ištrintus failus galima atkurti, be to, daug patogiau peržiūrėti visus savo failus.

2. Vaizdo skambučiai ir susitikimai – „Google Meets“ puikiai tinka ir individualiems vaizdo skambučiams, ir šiek tiek didesniems susitikimams. „Meets“ nereikalauja, kad kita šalis susikurtų paskyrą ar ką nors atsisiųstų, galite tiesiog bendrinti nuorodą arba siųsti kvietimą el. paštu. Antrasis įrankis – „Zoom“, kuris yra puikus pasirinkimas didesniems susitikimams, internetiniams seminarams, mokymams. Nuo „Zoom“ nustatymo iki tikrojo susitikimo realiai praeina tik 5 minutės. Labai paprasta naudotis ir gera skambučių kokybė. Abu įrankiai turi nemokamą versiją.

3. Bendravimui – „Slack“. „Slack“ yra bendravimo programa, puikiai tinkama bendrauti su kolegomis. Namų biure naudinga palaikyti nuolatinį ryšį su kolegomis ir „Slack“ tam puikiai tinka. Galite naudoti ir nemokamą versiją. Namų biure naudokite „Slack“

4. Darbui organizuoti naudokite„Asana“. Projektų valdymo programinė įranga „Asana“ yra patogus užduočių planavimo sprendimas. „Asanoje“ galite registruoti būsimas ir atliktas užduotis, pažymėti, kas už kurią užduotį atsakingas ir kokie terminai. Be to, „Asaną“ galite prijungti prie „Slack“, kad į „Slack“ būtų siunčiami pranešimai, kai „Asanoje“ kas nors pakeičiama arba pridedama. Mažesnėms komandoms (iki 15 žmonių) siūloma nemokama versija. Namų biuro įrankis „Asana“ 5. Laiko matavimui – „Toggl“. Ši programėlė padeda stebėti, ką veikiate internete. Ji leis geriau matyti, kur iš tikrųjų leidžiate laiką, kai būnate prie kompiuterio, ir padės būti produktyvesniems bei suprasti, kurią veiklą galima optimizuoti. Pavyzdžiui, paslaugas teikiantys asmenys gali lengvai naudoti „Toggl“, kad gautų ataskaitą apie tai, kiek konkrečiam darbui prireikė laiko, ir už jį išrašyti sąskaitą. „Toogl“ taip pat galite naudoti nemokamai. Namų biuro įrankis „Toggl“ 6. Elektroninis „Google“ kalendorius. Tai puikus įrankis pažymėti svarbias dienas, neatvykimo dienas ar kitus pranešimus, kad juos matytų visa komanda ir informacija būtų visada visiems prieinama. Taip, nemokamai.

7. „Libre Office“ ir „Google Docs“ kaip „MS Office“ alternatyva. Jei namų kompiuteryje neturite „Microsoft Office“ programų („Excel“, „Word“ ir kt.), jums padės šios nemokamos programos. „Google Docs“ dokumentus prireikus gali matyti ir kiti asmenys. Labai patogūs nemokami sprendimai.

8. Kad išlaikytumėte dėmesį ir koncentraciją, rinkitės, pvz., „Cold Turkey Blocker“ arba „Freedom“programėles. Jos padeda nustatyti svetaines ar programėles, kurios blaško ar atitraukia dėmesį dirbant, ir blokuoti jas, kai reikia susitelkti į darbą. Namų biuro įrankis „Toggl“ 9. Monitoriaus ryškumui ir tamsumui reguliuoti naudokite „F.lux“. Ši programėlė reguliuoja monitoriaus ryškumą ir tamsumą pagal paros laiką. Tai geras būdas pritaikyti ekraną prie apšvietimo poreikių, kad vakare jis nebūtų per ryškus, o dieną – per tamsus. Lengva nustatyti ir prireikus paprasta atsisakyti. Asmeniniam naudojimui – nemokamai. Namų biuro įrankis „F.lux“ 10. Kvitų tvarkymas su „Costpocket“, nebereikia nešti kvitų buhalteriui, galite greitai ir lengvai juos nufotografuoti naudodami „Costpocket“ programėlę ir siųsti tiesiai į „SimplBooks“. Galite išbandyti ir nemokamą versiją. 11. Be to, „SimplBooks“ internetine apskaitos programine įranga galima naudotis bet kur, kur yra interneto ryšys, nepriklausomai nuo buvimo vietos. Kurkite ir formuokite savo sąskaitas faktūras, teikite komercinius pasiūlymus, įveskite produktus ir paslaugas, tvarkykite apskaitą, dalinkitės teisėmis ir dar daugiau.

Išbandykite „SimplBooks“ DEMONSTRACINĘ versiją čia. Jei norite, galite pasirinkti buhalterį, kuris jums padės, o visą darbą galėsite atlikti internetu. Pirmosios 30 dienų nemokamai. Skaitykite 6 patarimus, kaip efektyviau dirbti namų biure.

DĖMESIO! "SimplBooks" tinklaraščio temos ir straipsniai gali būti teisiškai netikslūs, todėl rekomenduojame pasikonsultuoti su profesionalu. "SimplBooks" autoriai daro viską, ką gali, tačiau neprisiima jokios atsakomybės už straipsnių klaidas. Taip pat reikia atsižvelgti į įstatymus, kurie laikui bėgant keičiasi.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *


Išbandykite 30 dienų nemokamai!

Registracija yra paprasta ir suteikia galimybę išbandyti „SimplBooks“ be įsipareigojimų!