Lietuvos buhalteriams

Share this post

Ar SimplBooks programa pritaikyta prie Lietuvos įmonių buhalterinių poreikių? (0)

TAIP, SimplBooks programa pilnai pritaikyta prie Lietuvos buhalterinių poreikių:

  • SimplBooks programoje naudojamas Lietuviškas pavyzdinis buhalterinių sąskaitų planas. Sąskaitų planą galite koreguoti pagal savo poreikius – keisti pavadinimus, pridėti papildomų sąskaitų ar panaikinti nenaudojamas.
  • Naudojama įprasta Balanso, pelno/nuostolio ataskaita.
  • Kuriant pardavimo sąskaitas ar vedant pirkimo sąskaitas, prie eilučių galite naudoti Lietuviškus I-SAF kodus. Pagal šiuos duomenis galite peržiūrėti ir suformuoti PVM deklaraciją (FR0600). Jei deklaracija tinkama galite ją įkelti tiesiai į VMI EDS sistemą.
  • Pardavimo sąskaitas galite kurti lietuvių, anglų ar rusų kalbomis.
  • Įvairias, naudingas ataskaitas, pavyzdžiui, pardavimo, atskaitingų asmenų, turto ataskaitas taip pat galite peržiūrėti lietuvių ar anglų kalbomis.

Ir daug kitų privalumų, skirtų buhalteriams bei savininkams/vadovams. Išmėginkite programą patys. Spauskite čia ir naršykite.

DĖMESIO! "SimplBooks" tinklaraščio temos ir straipsniai gali būti teisiškai netikslūs, todėl rekomenduojame pasikonsultuoti su profesionalu. "SimplBooks" autoriai daro viską, ką gali, tačiau neprisiima jokios atsakomybės už straipsnių klaidas. Taip pat reikia atsižvelgti į įstatymus, kurie laikui bėgant keičiasi.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *


Išbandykite 30 dienų nemokamai!

Registracija yra paprasta ir suteikia galimybę išbandyti „SimplBooks“ be įsipareigojimų!