Share this post

12 priežasčių, kodėl buhalteriams verta rinktis „SimplBooks“ programą (0)

„SimplBooks“ yra visiškai internetinė apskaitos programinė įranga, kuri yra pakankamai profesionali buhalteriui ir gana paprasta smulkiajam verslui. Turime visas reikiamas naudojimo instrukcijas ir teikiame nemokamą pagalbą klientams. Taip pat siūlome galimybę dalyvauti „SimplBooks“ programinės įrangos mokymuose, kur išmokti naudotis programine įranga galėsite dar greičiau. Buhalteriams ir apskaitos įmonėms siūlome atskirą „Biuro“ paketą, apie kurį daugiau informacijos rasite čia.

Peržiūrėkite, kokių privalumų turi „SimplBooks“, palyginti su kita buhalteriams skirta programine įranga

1. „SimplBooks“ turi iš anksto nustatytą sąskaitų planą ir pagrindines apskaitos ataskaitas. Jei reikia, tiek sąskaitų planą, tiek ataskaitų nustatymus galima pritaikyti pagal jūsų įmonės poreikius. Įmonės apskaitą galima greitai ir lengvai nustatyti, o pardavimo ar pirkimo sąskaitas faktūras galite pradėti įvesti iš karto.

2. Į tą patį paketą įeina visa apskaita, ilgalaikis turtas, gamyba. Nėra jokių papildomų mokesčių ir viską galite valdyti iš vienos vietos. Be abejonės, yra sandėlio apskaita ir sąsajos su e. parduotuvėmis, bankais, „CostPocket“ ir „Telema“. Visas funkcijas galite peržiūrėti čia.

3. Ilgalaikio turto apskaitoje nusidėvėjimo įrašai generuojami automatiškai – kai kuriose kitose programose juos reikia atlikti rankiniu būdu, o „SimplBooks“ to daryti nereikia.

4. Banko operacijos automatiškai perkeliamos į „SimplBooks“ – per „Swedbank“ ir SEB sąsajas banko operacijos automatiškai perkeliamos į „SimplBooks“.

5. Integruotos e. sąskaitos, kai e. sąskaitas galima eksportuoti ir importuoti iš „SimplBooks“ kaip pardavimo ir pirkimo sąskaitų faktūrų failą. Be to, e. sąskaitų faktūrų išrašymas „SimplBooks“ sistemoje yra nemokamas.

6. „SimplBooks“ turi pritaikomus dokumentų šablonus, kuriuos galite naudoti susikurdami savo sąskaitas faktūras ir komercinius pasiūlymus. Pavyzdžiui, dokumentų šablonai gali būti paruošti taip, kad atitiktų įmonės logotipo spalvas. Galite rinktis įvairius šriftus, šrifto dydžius, šrifto spalvas, fono spalvas ir pridėti paveikslėlių. 7. Klientų duomenis galima automatiškai įtraukti iš esamo registro. Sąskaitose faktūrose nebereikia atskirai įrašyti kiekvienos naujos sandorio šalies duomenų, nes jie automatiškai pridedami iš registro. Tiesiog pradėkite vesti įmonės pavadinimą į kliento pavadinimo laukelį ir sistema automatiškai pateiks galimus atitikmenis. 8. Nuolatiniai automatiniai atnaujinimaidaugiau kaip 50 programinės įrangos atnaujinimų per metus arba vidutiniškai vienas atnaujinimas per savaitę. Naudojame automatizuotus testus, kad atnaujinimai netrukdytų naudotojams dirbti. Dėl to galime teigti, kad 99,9 proc. naujinių išleidžiama netrikdant naudotojų darbo. „SimplBooks“ programinę įrangą nuolat tobuliname ir atnaujiname, kad sumažintume rankinio duomenų įvedimo poreikį ir automatizuotume daugiau operacijų. Visa tai darome tam, kad mūsų programine įranga būtų kuo patogiau ir paprasčiau naudotis. 9. Suklydote tvarkydami apskaitą? Lengvai redaguokite ir taisykite įrašus bei apskaitos duomenis. Nesijaudinkite, prireikus „SimplBooks“ leidžia lengvai ištaisyti ir ištrinti įrašus bei operacijas. Tačiau nereikia nerimauti, kad kas nors netyčia ką nors ištrins, nes laikotarpius galima užrakinti ir labai tiksliai apriboti naudotojų teises.

10. Išsamus naudotojų teisių konfigūravimas – svarbu, kad galite suteikti kam nors prieigą prie programinės įrangos (pavyzdžiui, kurti pardavimo sąskaitas faktūras ir peržiūrėti ataskaitas), bet dar svarbiau, kad galite labai tiksliai suteikti arba atšaukti teises (peržiūrėti, keisti, ištrinti). Taip pat yra įvairių naudotojų grupių su numatytaisiais leidimais. 11. Daugiakalbystė. „SimplBooks“ galima naudoti penkiomis kalbomis (LTU, ENG, RUS, FIN, EST, SE), o tai reiškia, kad kiekvienas naudotojas gali lengvai perjungti kalbas ir naudotis aplinka pasirinkta kalba. Pavyzdžiui, buhalteris naudojasi aplinka lietuvių kalba, vadovas – anglų kalba, o pardavėjas – rusų kalba.

12. Naudotojo veiklos žurnalas + duomenų atkūrimas. Kiekvienoje aplinkoje galima matyti visų naudotojų veiklos istoriją. Tai reikalinga, pavyzdžiui, jei įvedant duomenis buvo padaryta klaida ir ją reikia išsiaiškinti. Kilus problemų ar įvedus klaidingus duomenis, galime padėti atkurti senus duomenis (ne daugiau kaip 2 savaičių). Be visų 12 privalumų, esame parengę daug naudingų naudojimo instrukcijų, kurias galite rasti čia.

Jei dar nesate bandę „SimplBooks“, galite tai padaryti išbandydami mūsų DEMO versiją! Pirmąsias 30 dienų galite bandyti „SimplBooks“ nemokamai užregistravę paskyrą čia.

DĖMESIO! "SimplBooks" tinklaraščio temos ir straipsniai gali būti teisiškai netikslūs, todėl rekomenduojame pasikonsultuoti su profesionalu. "SimplBooks" autoriai daro viską, ką gali, tačiau neprisiima jokios atsakomybės už straipsnių klaidas. Taip pat reikia atsižvelgti į įstatymus, kurie laikui bėgant keičiasi.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *


Išbandykite 30 dienų nemokamai!

Registracija yra paprasta ir suteikia galimybę išbandyti „SimplBooks“ be įsipareigojimų!