Share this post

10 priežasčių, kodėl mažoms įmonėms verta rinktis „SimplBooks“ apskaitos programą (0)

„SimplBooks“ apskaitos programa sukurta taip, kad įmonės apskaita būtų kuo paprastesnė ir automatizuota, kad mažos įmonės galėtų patogiau ir greičiau tvarkyti visą savo apskaitą. Nuolat tobuliname savo programinę įrangą, kad ji visada būtų šiuolaikiška – kasmet atliekame daugiau kaip 50 programinės įrangos atnaujinimų. Verslininkai ir taip turi daug kasdienės veiklos, kartais vienu metu atlieka dešimt darbų, todėl mes norime padėti jums sugaišti mažiau laiko buhalterinei apskaitai, pateikdami paprastą ir patogią apskaitos programinę įrangą Buhalterinė apskaita pradedantiems verslininkams.

Paprastesnis ir patogesnis sprendimas mažoms įmonėms

1. „SimplBooks“ apskaitos programine įranga labai paprasta ir patogu naudotis – pradedant paprasta kainodara ir internetiniu sprendimu, baigiant programinės įrangos dizainu ir automatizuotomis funkcijomis.

2. Jei naudodamiesi „SimplBooks“ užstrigsite, jums padės visada paslaugi ir draugiška nemokama pagalbos tarnyba. Rašykite mums adresu support@simplbooks.lt. Pagalba teikiama nuo 9:00 iki 16:00 nuo pirmadienio iki penktadienio, mielai jums padėsime! :) Tačiau jei norite patys rasti sprendimą, skaitykite mūsų naudojimo instrukcijas.

3. „SimplBooks“ programinę įrangą galite išbandyti nemokamai 30 dienų, be jokios rizikos ir be jokių įsipareigojimų. Bandykite, kaip tik norite, ir net mokamu laikotarpiu galite bet kada nutraukti sutartį be jokio tolesnio mokėjimų įsipareigojimo.

4. „SimplBooks“ kaina yra palanki: reikiami moduliai, nemokama pagalba klientams ir nemokami atnaujinimai su „Start“ paketu tik už 16,90 EUR per mėnesį (+ PVM). Daugiau apie mūsų paketus skaitykite čia. „SimplBooks“ programinei įrangai netaikomi jokie papildomi mokesčiai – prie mūsų mėnesinio mokesčio nebus pridėta jokių brangių staigmenų.

5. Daug funkcijų, skirtų smulkiojo verslo savininkams – kai susikuriate paskyrą, programa jums patogiai padeda atlikti reikiamus nustatymus, o paskui galite iš karto sukurti ir išsiųsti pirmąją pardavimo sąskaitą faktūrą. Komercinius pasiūlymus galima greitai konvertuoti į sąskaitas faktūras, o pagal jau išrašytą sąskaitą faktūrą galima lengvai sukurti naują sąskaitą faktūrą. Galite rinktis iš paruoštų sąskaitų faktūrų šablonų arba sukurti savo šabloną. Pirkimo ir pardavimo sąskaitas įvesti labai paprasta – sąraše greitai ir aiškiai matomos apmokėtos ir neapmokėtos sąskaitos faktūros. Pagal pardavimo užsakymus galima lengvai ir automatiškai paruošti išankstinio apmokėjimo sąskaitas faktūras arba pardavimo sąskaitas faktūras, o pagal pirkimo užsakymus – pirkimo sąskaitas faktūras. Žinoma, yra ir sandėlio modulis, nemokamas e. sąskaitų faktūrų siuntimas, visa apskaita su ataskaitomis. Be to, yra sąsajos su e. parduotuvėmis, bankais ir e. sąskaitų operatoriais. Daugiau informacijos apie siūlomas galimybes rasite čia.

6. Programinės įrangos atnaujinimai yra nemokami – už atnaujinimus papildomų mokesčių neimame. Informaciją apie atnaujinimus pateikiame programinėje įrangoje, naujienlaiškyje ir tinklaraštyje. Galite ir patys teikti pasiūlymus, jei manote, kad programinėje įrangoje trūksta jums svarbių dalykų arba kad juos reikia keisti! Konstruktyvus grįžtamasis ryšys mums visada labai svarbus :) 7. Jei norite dalytis duomenimis ar užduotimis su keliais žmonėmis, galite sukurti apskaitos ir pardavimo skyrių naudotojus su skirtingomis teisėmis. Galite sukurti tiek naudotojų, kiek jūsų įmonei reikia. Savo įmonės apskaitą kontroliuojate patys ir niekas negali „dingti“ su jūsų duomenimis.

8. Visiškai internetinė programinė įranga – „SimplBooks“ galite naudoti visur, kur tik turite prieigą prie interneto. Labai patogus sprendimas tiems, kurie daug keliauja arba nuolat juda. Dar vienas didelis privalumas yra tai, kad net jei kas nors atsitiktų jūsų kompiuteriui ar mobiliajam įrenginiui, visi jūsų duomenys saugomi debesyje ir bet kada galite juos vėl pasiekti. Be to, programinė įranga ir duomenys yra patikimai apsaugoti ir daromos jų atsarginės kopijos.

9. „SimplBooks“ aktyviai naudojasi jau daugiau nei 20 000 įmonių ir buhalterių.

10. Daugiau automatizavimo – daugiau automatizavimo reiškia mažiau laiko, gaištamo duomenims įvesti ir apskaitai.

Mūsų komandą sudaro 17 puikių žmonių, kurie stengiasi sukurti paprasčiausią ir patogiausią apskaitos programą :)

Išbandykite mūsų DEMO versiją čia arba susikurkite paskyrą ir išbandykite ją dabar 30 dienų nemokama bandomoji versija čia. Jei turite klausimų, nedvejodami skambinkite arba rašykite mums el. paštu!

DĖMESIO! "SimplBooks" tinklaraščio temos ir straipsniai gali būti teisiškai netikslūs, todėl rekomenduojame pasikonsultuoti su profesionalu. "SimplBooks" autoriai daro viską, ką gali, tačiau neprisiima jokios atsakomybės už straipsnių klaidas. Taip pat reikia atsižvelgti į įstatymus, kurie laikui bėgant keičiasi.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *


Išbandykite 30 dienų nemokamai!

Registracija yra paprasta ir suteikia galimybę išbandyti „SimplBooks“ be įsipareigojimų!